політика конфіденційності

Власник інформує вас про свою політику конфіденційності щодо обробки та захисту персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані під час перегляду веб-сайту: https://19216811.te

У цьому сенсі Власник гарантує дотримання чинного законодавства щодо захисту персональних даних, відображеного в Органічному законі 3/2018 від 5 грудня про захист персональних даних та гарантію цифрових прав (LOPD GDD). Він також відповідає Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року щодо захисту фізичних осіб (RGPD).

El uso de sitio Web implica la aceptación de esta Política de Privacidad así como las condiciones incluidas en el  Належне повідомлення.

Ідентифікація відповідального

Принципи, що застосовуються при обробці даних

При обробці ваших персональних даних Власник застосовуватиме такі принципи, які відповідають вимогам нового Європейського регламенту захисту даних (RGPD):

  • Принцип ліцензування, правозахисту та прозорості: Ель Титуляр вимагає витребування згоди на згоду з приводу передачі даних за особами, що передбачають отримання різних штрафів, зокрема специфічних показників за титульною інформацією на основі Узуаріо.
  • Принцип мінімізації даних: El Titular solicitará solo los datas estrictamente necesarios para el fin o los fines que los solicita.
  • Принцип обмеження плазмової консервації: Ель Титулярний мантендра з даними персональних рекабадосів, що проводиться в тімпо естриктаменте нечесаріо за ель фін о лос штрафи дельта тратамінто. El Titular informará al Usuario del plazo de conservación korespondiente según la finalidad.
    У разі підписки Власник періодично переглядає списки та усуває ці неактивні записи протягом тривалого часу.
  • Принцип інтеграції та конфіденційності: Los datos personales recabados serán tratados de tal manera que su seguridad, confidencialidad e integridad esté garantizada.
    Власник вживає необхідних запобіжних заходів для запобігання несанкціонованого доступу або неналежного використання даних своїх користувачів третіми сторонами.

Отримання персональних даних

Що стосується веб-сайту, що не вимагає необхідності, надайте особисту інформацію.

обов'язок

Власник повідомляє вам, що стосовно ваших персональних даних ви маєте право:

  • Запитуйте доступ до збережених даних.
  • Подати запит на виправлення або скасування.
  • Попросіть про обмеження вашого лікування.
  • Протидіяти лікуванню.

Ви не можете скористатися правом на перенесення даних.

Здійснення цих прав є особистим і тому має здійснюватися безпосередньо зацікавленою стороною, запитуючи це безпосередньо у Власника, а це означає, що будь-який клієнт, абонент або співробітник, який надав свої дані в будь-який час, може зв’язатися з Власником і запитати інформацію про дані, які він зберігає, і спосіб їх отримання, вимагати їх виправлення, виступати проти обробки, обмежувати їх використання або вимагати скасування зазначених даних у файлах Власника.

Para ejercitar sus derechos tiene que enviar su petición junto con una fotocopia del Documento Nacional de Identidad o equivalente a la dirección de correo electrónico:[захищено електронною поштою]

Здійснення цих прав не включає будь-які дані, які Власник зобов’язаний зберігати в адміністративних, юридичних або безпекових цілях.

Ви маєте право на ефективний судовий захист та подати позов до наглядового органу, в даному випадку, до Іспанського агентства із захисту даних, якщо вважаєте, що обробка персональних даних, які стосуються вас, порушує Положення.

Мета обробки персональних даних

Коли ви підключаєтеся до Веб-сайту, щоб надіслати електронний лист Власнику, підписатися на його розсилку, ви надаєте особисту інформацію, за яку несе відповідальність Власник. Ця інформація може включати особисті дані, такі як ваша IP-адреса, ім’я та прізвище, фізична адреса, адреса електронної пошти, номер телефону та іншу інформацію. Надаючи цю інформацію, ви даєте згоду на те, щоб вашу інформацію збирав, використовував, керував і зберігав — Девід ДеЛано — лише як описано на сторінках:

Персональні дані та мета звернення Власника відрізняються залежно від системи збору інформації:

Існують інші цілі, для яких Власник обробляє персональні дані:

  • Para garantizar el cumplimiento de las condiciones recogidas en la página de Aviso Legal y de la ley applicable. Esto puede incluir el desarrollo de herramientas y algoritmos que ayuden al Sitio Web a garantizar la confidencialidad de los datos personales que recoge.
  • Для підтримки та покращення послуг, що пропонуються на цьому веб-сайті.
  • Для аналізу даних щодо нашої угоди. Ель Titular відбиває дані про відсутність ідентифікації, які отримують посереднє середнє використання файлів cookie, що видаляються за допомогою упорядкування Узуаріо Cuando navega por el Sitio Web cuyas características y finalidad están detaladas en la página de політика Cookies.

Безпека персональних даних

Для захисту ваших персональних даних Власник вживає всіх розумних запобіжних заходів та дотримується найкращих практик у галузі, щоб запобігти їх втраті, неправильному використанню, неналежному доступу, розголошенню, зміні або знищенню таких самих.

Ваші дані можуть бути включені до файлу списку розсилки, власник якого несе відповідальність за його управління та обробку. Безпека ваших даних гарантується, оскільки Власник вживає всіх необхідних заходів безпеки та гарантує, що персональні дані будуть використовуватися лише для зазначених цілей.

Власник інформує Користувача, що його персональні дані не будуть передані третім організаціям, за винятком випадків, коли зазначена передача даних покривається юридичним зобов’язанням або коли надання послуги передбачає необхідність договірних відносин з відповідальною особою. лікування. В останньому випадку передача даних третій особі буде здійснюватися лише за наявності у Власника чіткої згоди Користувача.

Однак у деяких випадках співпраця з іншими професіоналами може здійснюватися, у цих випадках буде потрібна згода від Користувача з інформацією про особу співавтора та мету співпраці. Це завжди буде виконуватися з дотриманням найсуворіших стандартів безпеки.

Вміст з інших веб-сайтів

Сторінки цього веб-сайту можуть містити вбудований вміст (наприклад, відео, зображення, статті тощо). Вбудований вміст з інших веб-сайтів поводиться точно так само, як якщо б ви відвідували інший веб-сайт.

Ці веб-сайти можуть збирати дані про вас, використовувати файли cookie, вбудовувати додатковий сторонній код відстеження та контролювати вашу взаємодію за допомогою цього коду.

політика Cookies

Щоб цей веб-сайт працював належним чином, потрібно використовувати файли cookie, тобто інформацію, яка зберігається у вашому веб-браузері.

Консультант Puede надає інформацію про відновлення інформації про політику розпізнавання та перетворення печива на сторінці пошуку політика Cookies.

Узаконення для обробки даних

Основний юридичний параметр, що передбачає суттєві зміни:

  • El Consensimiento del interesado.

Категорії персональних даних

Категоріями персональних даних, якими займається Власник, є:

  • Ідентифікація даних.
  • Особливо захищені категорії даних не обробляються.

Збереження персональних даних

Лос-файли персональних пропорціональних пропорцій Титулярного сектору є консерватором, що вимагає супресії.

Одержувачі персональних даних

  • Google Analytics - це служба веб-аналітики, що надається компанією Google, Inc., штат Делавер, головний офіс якої знаходиться за адресою 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Каліфорнія), Каліфорнія, 94043, США ("Google").
    Google Analytics використовує "файли cookie", які є текстовими файлами, розташованими на вашому комп'ютері, щоб допомогти Власнику проаналізувати використання Користувачами Веб-сайту. Інформація, що генерується файлом cookie про використання веб-сайту (включаючи IP-адресу), буде безпосередньо передана та подана компанією Google на сервери в США.
    Більш детальна інформація за адресою: https://analytics.google.com
  • Google AdSense - це набір рекламних послуг, що надаються компанією Google, Inc., штат Делавер, головний офіс якої знаходиться за адресою 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Каліфорнія), Каліфорнія, 94043, США ("Google").
    AdSense використовує файли cookie для покращення реклами, сегментування відповідно до вмісту, що відповідає користувачам, та покращення звітів про ефективність кампанії.
    Більш детальна інформація за адресою: https://www.google.com/adsense

Консультант Puede, котрий керує Google, є приватним учасником у відповідності до використання файлів cookie та додаткової інформації на сторінці Політики приватної інформації Google: https://policies.google.com/privacy?hl=es

También puede ver una list de los tipos de cookies que utiliza Google y sus colaboradores y toda la información relativa al uso que hacen de las cookies publicitarias en:

Веб-навігація

На веб-сайті Sitio Web доступні дані відновлення, не вказані ідентифікатори, включені дані, IP-адреса, геолокалізація, реєстрація, що використовуються для обслуговування сервісів та сітіо, хабітос та інші дані, що не вимагають використання ідентифікаційних даних.

Веб-сайт використовує такі сторонні служби аналізу:

  • Google Analytics.
  • Google AdSense.

Власник використовує отриману інформацію для отримання статистичних даних, аналізу тенденцій, адміністрування сайту, вивчення моделей перегляду та збору демографічної інформації.

El Titular не реагує на негативні зміни, пов'язані з даними, персоналізованими особами, які реалізовують веб-сторінки, а також приєднуються до інших країн, а також проводять різноманітні веб-сайти.

Точність та правдивість персональних даних

Ви зобов'язуєтесь, що дані, що надаються Держателю, є точними, повними, точними та актуальними, а також регулярно їх оновлювати.

Como Usuario del Sitio Web випускає відповідні декларації щодо виправлення помилок, а також виправлення помилок перегляду даних Sitio Web exonerando al Titular de cualquier responsabilidad al respecto.

Прийняття та згода

Como Usuario del Sitio Веб-декларація передає інформацію про власні умови щодо захисту особистих, особистих, консалтингових та інших міркувань за частину титулу у формах, що підлягають завершенню, вказує на політику приватної політики.

Щоб зв’язатись із Власником, підписатися на розсилку або залишити коментарі на цьому веб-сайті, Ви повинні прийняти цю Політику конфіденційності.

Зміни до Політики конфіденційності

Власник залишає за собою право змінити цю Політику конфіденційності, щоб пристосувати її до нового законодавства чи юриспруденції, а також до галузевої практики.

Ці правила діятимуть доти, доки їх не змінять інші належним чином опубліковані.