192.168.1.1

192.168.1.1 mangrupikeun alamat IP pribadi anu dianggo pikeun ngaksés panel admin tina router. 192.168.ll geus prespecified ku pausahaan router salaku alamat gateway standar sarta bisa dipaké pikeun nyieun sagala rupa parobahan dina konfigurasi router. http://192.168.ll kalawan sandi.

192.168.1.1 Administrasi

192.168.0.1 Admin

Kumaha ngaksés 192.168.1.1?

Pikeun asup kana 192.168.1.1 tuturkeun léngkah-léngkah ieu -

  1. Buka browser sareng angkat ka http://192.168.1.1 atawa nulis 192.168.1.1 dina alamat alamat browser.
  2. Hiji halaman login bakal muncul naros anjeun ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun.
  3. Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses dina widang anu ditunjuk.
  4. Anjeun ayeuna bakal nyambung ka panel admin router.

Catetan: Upami anjeun henteu tiasa ngaksés éta panel admin router dina 192.168.1.1, cobian nganggo alamat IP anu sanés - 192.168.0.1 o 10.0.0.1 , 192.168.l.254 y 192.168.l00.1

Poho ngaran pamaké sarta sandi alamat IP?

Upami anjeun hilap nami nami pangguna sareng kecap akses alamat IP atanapi aranjeunna henteu tiasa dianggo maka anjeun tiasa -

  • Tingali dina manual / kotak atawa tukang router dina. (atawa pariksa daptar ngaran pamaké sareng kecap akses standar ).
  • Upami anjeun parantos ngarobih sandi sareng leungit atanapi hilap, maka anjeun kedah ngalakukeun reset pabrik. Jang ngalampahkeun ieu, néangan hiji tombol RESET disumputkeun leutik dina tonggong router Anjeun. Tahan tombol éta handap salila kira 10-15 detik kalayan klip kertas atawa jarum. Router bakal reboot sorangan sareng balik deui ka setélan standar.

Data Aksés Router pikeun IP 192.168.1.1

 

IP Alamat ngaran nu maké password
192.168.ll admin admin
192.168 l 1.1 nu make nu make
19216811 kosong kosong
192.168.11 nu make password
192.168.or.1.1 admin nu make
http://192.168.o.1.1 admin password
198.168.or.1.1 admin kosong

Kumaha carana ngarobah alamat IP jalur?

Alamat IP 192.168.1.1 tina gateway standar tos ditugaskeun ku panyadia ladénan Internét anjeun, dina hal ieu tiasa Tp-link, kumaha ogé, pangguna tiasa ngonpigurasikeunana dumasar kana kabutuhanana. Éta sering dirobih pikeun nyegah jalma jahat ngaksés panel admin anjeun, nyegah serangan DDoS, atanapi ngan saukur nambihan lapisan kaamanan tambahan. Ieu kumaha carana ngalakukeunana 

TP-Tautan:

  1. Asup ka panel admin standar anjeun dina 192.168.0.1 atawa 192.168.1.1 (admin/admin nyaéta ngaran pamaké sarta sandi)
  2. Pindah ka Setélan Advanced; Net; LAN.
  3. Dina widang "Alamat IP" anjeun tiasa ngarobih kana alamat anu dipikahoyong, contona 192.168.1.2.
  4. Simpen éta sareng router bakal reboot pikeun nerapkeun parobihan.

D Link Router:

  1. Akses halaman konfigurasi router anjeun (ngaran pangguna: admin & kecap akses: admin/kosong)
  2. Pindah ka Setélan; Setélan jaringan.
  3. Anjeun ayeuna bakal manggihan widang alamat IP router.
  4. Robah sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng simpen setélan.

router netgear:

  1. Aksés kaca konfigurasi router NetGear ngaliwatan 192.168.1.1 atawa 192.168.0.1 atawa anjeun bisa ngakses ngaliwatan https://router-wifi.com/ atawa https://router-db.com
  2. Sacara standar, ngaran pamaké nyaéta admin sareng kecap akses na nyaéta password .
  3. Sakali disambungkeun, arahkeun ka "Advanced"; ti menu di kénca buka «Setélan»; Konfigurasi LAN.
  4. Dina LAN TCP/IP Setélan, anjeun bakal nempo Alamat IP. Robah 10.10.10.1 sakumaha pikaresep.
  5. Larapkeun parobihan sareng sistem bakal reboot pikeun ngapdet setélan.

Bisi wae, salila prosés aya nu salah, mangka anjeun bisa ngareset router anjeun ka setélan standar pabrik supados sadaya kustomisasi dibalikkeun. 192.168.ll/admin

Ngajagi jaringan WiFi anjeun penting pikeun nyegah aksés anu henteu sah. Nuturkeun aturan dasar, sapertos ngaktipkeun enkripsi WPA2, netepkeun kecap akses anu kuat, nganonaktipkeun WPS nambihan langkung kaamanan sabab éta mangrupikeun metode sinkronisasi kuno antara jaringan, ngamungkinkeun nyaring alamat MAC, sareng ngapdet firmware router anjeun ti waktos ka waktos. Di dieu nyaeta pituduh lengkep on kumaha ngajaga jaringan wifi anjeun .

192.168.1.1 Administrasi