Fjalëkalimi i ruterit

Për të hyrë në panelin e administrimit të ruterit tuaj, duhet të futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Këtu janë të dhënat e paracaktuara të hyrjes për kompanitë më të njohura të ruterit.

Shenim: Nëse një adresë IP e hyrjes nuk ngarkohet/ngadalësohet, ruteri juaj mund të mbështesë një IP të ndryshme. Për shembull, po 192.168.1.1 nuk funksionon, provo - 192.168.0. 1 , 10.0.0.1 o 192.168.1.254

Markëfaqe internetipërdoruesFjalëkalimin
TP-Linkhttp://192.168.0.1adminadmin
D-Linkhttp://192.168.0.1adminadmin
Netgearhttp://192.168.0.1adminFjalëkalimi
Linksyshttp://192.168.1.1adminadmin
3 Komhttp://192.168.1.1adminadmin
Belkinhttp://192.168.2.1adminadmin
BenQhttp://192.168.1.1adminadmin
digicomhttp://192.168.1.254adminmikelanxhelo
digicomhttp://192.168.1.254adminFjalëkalimi
digicomhttp://192.168.1.254adminmikelanxhelo
Sitecomhttp://192.168.0.1adminadmin
Sitecomhttp://192.168.0.1adminadmin
Thomsonhttp://192.168.1.254adminpërdorues
Robotika amerikanehttp://192.168.1.1adminadmin