Privatumo politika

Savininkas informuoja Jus apie savo Privatumo politiką, susijusią su vartotojų asmens duomenų, kurie gali būti renkami naršant Svetainėje, tvarkymo ir apsaugos: https://19216811.te

Šia prasme Savininkas garantuoja, kad laikomasi galiojančių asmens duomenų apsaugos reglamentų, atspindėtų gruodžio 3 d. Įstatyme Nr. 2018/5 dėl asmens duomenų apsaugos ir skaitmeninių teisių garantijų (LOPD GDD) . Ji taip pat atitinka 2016 m. balandžio 679 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 27/2016 dėl fizinių asmenų apsaugos (RGPD).

El uso de sitio Web implica la aceptación de esta Política de Privacidad así como las condiciones incluidas en el  Teisinis pranešimas.

Identidad del Atsakingas

Duomenų tvarkymo principai

Tvarkydamas jūsų asmens duomenis, turėtojas taikys šiuos principus, kurie atitinka naujojo Europos duomenų apsaugos reglamento (RGPD) reikalavimus:

  • Principio de licitud, lealtad y transparencia: El Titular siempre requerirá el sutikimas para el tratamiento de los datos personales que puede ser para uno un varios fines específicos sobre los que el Titular informará al Usuario previamente con absoluta transparencia.
  • Principio de minimalización de data: El Titular solicitará solo los datos estrictamente necesarios para el fin o los fines que los solicita.
  • Principio de limitación del plazo de conservación: El Titular mantendrá los datos personales recabados durante el tiempo estrictamente necesario para el fin or los finees del tratamiento. El Titular informará al Usuario del plazo de conservaciónrespondiente según la finalidad.
    Abonementų atveju savininkas periodiškai peržiūri sąrašus ir ilgam laikui pašalina tuos neaktyvius įrašus.
  • Vientisumo ir konfidencialumo principas: Surinkti asmens duomenys bus tvarkomi taip, kad būtų garantuotas jų saugumas, konfidencialumas ir vientisumas.
    Savininkas imasi būtinų atsargumo priemonių, kad išvengtų neteisėtos prieigos ar netinkamo naudotojų duomenų naudojimo trečiosioms šalims.

Asmens duomenų gavimas

Para navegar por el sitio Web No es necesario que Faciteite ningún dato personal.

Rights

Savininkas praneša, kad jūs turite teisę:

  • Pateikite prieigos prie saugomų duomenų užklausą.
  • Prašykite ištaisyti ar atšaukti.
  • Prašykite apriboti gydymą.
  • Priešintis gydymui.

Jūs negalite pasinaudoti teise į duomenų perkeliamumą.

Šių teisių įgyvendinimas yra asmeninis, todėl jį turi įgyvendinti tiesiogiai suinteresuotas asmuo, prašydamas to tiesiogiai iš Savininko, o tai reiškia, kad bet kuris klientas, abonentas ar bendradarbis, pateikęs savo duomenis, bet kuriuo metu gali susisiekti su Savininku ir paprašyti informacijos. apie saugomus duomenis ir kaip jie buvo gauti, reikalauti juos ištaisyti, prieštarauti tvarkymui, apriboti jo naudojimą arba reikalauti panaikinti šiuos duomenis iš Turėtojo bylos.

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis, savo prašymą kartu su savo asmens tapatybę patvirtinančio dokumento arba lygiaverčio dokumento kopija turite atsiųsti el. pašto adresu:[apsaugotas el. paštu]

El ejercicio de estos derechos no incluye ningún dato que el Titular esté obligado a consultar con fines administrativos, legales o de seguridad.

Turite teisę į veiksmingą teisminę gynybą ir pateikti ieškinį priežiūros institucijai, šiuo atveju - Ispanijos duomenų apsaugos agentūrai, jei manote, kad jums rūpimų asmens duomenų tvarkymas pažeidžia reglamentą.

Asmens duomenų tvarkymo tikslas

Kai prisijungiate prie Svetainės, norėdami išsiųsti el. laišką Savininkui, užsiprenumeruodami jo naujienlaiškį, jūs pateikiate asmeninę informaciją, už kurią atsakingas Savininkas. Ši informacija gali apimti asmeninius duomenis, tokius kaip jūsų IP adresas, vardas ir pavardė, fizinis adresas, el. pašto adresas, telefono numeris ir kita informacija. Pateikdami šią informaciją sutinkate, kad jūsų informaciją rinktų, naudotų, tvarkytų ir saugotų David DeLano tik taip, kaip aprašyta puslapiuose:

Asmens duomenys ir gydymo turėtojo tikslas skiriasi atsižvelgiant į informacijos surinkimo sistemą:

Yra ir kiti tikslai, kuriais turėtojas tvarko asmens duomenis:

  • Garantuoti, kad būtų laikomasi Teisinio pranešimo puslapyje nustatytų sąlygų ir taikomų įstatymų. Tai gali apimti įrankių ir algoritmų kūrimą, kurie padeda Svetainei užtikrinti renkamų asmens duomenų konfidencialumą.
  • Remti ir tobulinti šios Svetainės siūlomas paslaugas.
  • Para analizar la navegación de los usuarios. El Titular recoge otros datos no identificivos que se obtienen mediante el uso de cookies que se descargan en el ordenador del Usuario cuando navega por el Sitio Web cuyas características y finalidad están detalladas en la página de Slapukai politika.

Asmens duomenų saugumas

Siekdamas apsaugoti jūsų asmens duomenis, turėtojas imasi visų pagrįstų atsargumo priemonių ir laikosi geriausios pramonės praktikos, kad išvengtų jų praradimo, netinkamo naudojimo, netinkamos prieigos, atskleidimo, pakeitimo ar sunaikinimo.

Jūsų duomenys gali būti įtraukti į adresų sąrašo failą, už kurio tvarkymą ir tvarkymą atsakingas turėtojas. Jūsų duomenų saugumas garantuojamas, nes Turėtojas imasi visų būtinų saugumo priemonių ir garantuoja, kad asmens duomenys bus naudojami tik nurodytais tikslais.

Turėtojas informuoja Naudotoją, kad jo asmens duomenys nebus perduoti trečiosioms organizacijoms, išskyrus tuos atvejus, kai toks duomenų perdavimas yra teisiškai įpareigotas arba kai paslaugos teikimas reiškia sutartinių santykių su atsakingu asmeniu poreikį. gydymo. Pastaruoju atveju duomenų perdavimas trečiajai šaliai bus vykdomas tik turėtojui gavus aiškų Naudotojo sutikimą.

Tačiau kai kuriais atvejais gali būti bendradarbiaujama su kitais specialistais, tokiais atvejais bus reikalingas Vartotojo sutikimas, informuojantis apie bendradarbio tapatybę ir bendradarbiavimo tikslą. Tai visada bus atliekama laikantis griežčiausių saugumo standartų.

Turinys iš kitų svetainių

Šios svetainės puslapiuose gali būti įdėto turinio (pavyzdžiui, vaizdo įrašų, vaizdų, straipsnių ir kt.). Įterptasis turinys iš kitų svetainių elgiasi lygiai taip pat, lyg būtum aplankęs kitą svetainę.

Šios svetainės gali rinkti duomenis apie jus, naudoti slapukus, įterpti papildomą trečiųjų šalių stebėjimo kodą ir stebėti jūsų sąveiką naudojant šį kodą.

Slapukai politika

Kad ši svetainė tinkamai veiktų, turite naudoti slapukus, tai yra informaciją, kuri yra saugoma jūsų interneto naršyklėje.

Puede consultar toda la informationción relativa a la política de recogida y tratamiento de las cookies en la página de Slapukai politika.

Duomenų apdorojimo įteisinimas

Pagrindinė teisinė bazė, susijusi su duomenimis:

  • El sutikimas del interesado.

Kategorijos de datos personales

Asmens duomenų, su kuriais susiduria savininkas, kategorijos yra šios:

  • Identifikacijos duomenys
  • No se tratan kategorijos de datos especialmente protegidos.

Asmens duomenų saugojimas

Los datos personales proporcionados al Titular se consultarán hasta que solicite su supresión.

Asmens duomenų gavėjai

  • "Google Analytics" yra žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia Delavero kompanija „Google, Inc.“, kurios pagrindinė buveinė yra 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornija), CA 94043, JAV („Google“).
    „Google Analytics“ naudoja „slapukus“, tai yra tekstiniai failai, esantys jūsų kompiuteryje, kad padėtų savininkui analizuoti, kaip Vartotojai naudojasi svetaine. Slapuko sugeneruotą informaciją apie naudojimąsi svetaine (įskaitant IP adresą) „Google“ tiesiogiai perduos ir pateiks JAV serveriuose.
    Daugiau informacijos: https://analytics.google.com
  • "Google AdSense" „Google, Inc.“, „Delaware cuya oficina“ pagrindinė įmonė yra 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornija), CA 94043, Estados Unidos („Google“).
    „AdSense utiliza las cookies para mejorar la publicidad“, „segmentarla según el contenido que sea relevante para los usuarios y mejorar los informes de rendimiento de las campañas“.
    Daugiau informacijos: https://www.google.com/adsense

Konsultuokitės su „Google“, kad gautumėte privatumo apsaugą, kad būtų galima gerbti visus slapukus ir kitą informaciją apie privatumą „Google“ privatumo politikoje. https://policies.google.com/privacy?hl=es

También puede ver una list of los tipos de cookies of que utiliza Google y sus colaboradores y toda la information of relativa al uso que hacen de las cookies publicitarias en:

Žiniatinklio naršymas

Al Navegar por el Sitio Web se pueden recoger datos no identificivos, que pueden incluir, la directcción IP, geolocalización, un unco registro de cómo se utilizan los servicios y sitios, hábitos de navegación y otros datos que no pueden ser utilizados para identifarle.

Svetainėje naudojamos šios trečiųjų šalių analizės paslaugos:

  • "Google Analytics".
  • „Google AdSense“.

Gautą informaciją savininkas naudoja statistiniams duomenims gauti, tendencijoms analizuoti, svetainei administruoti, naršymo modeliams tirti ir demografinei informacijai rinkti.

El Titular no se hacece atsakingas del tratamiento de los datos personales que realicen las páginas web a las que pueda acceder a través de los distintos enlaces que contiene el Sitio Web.

Asmens duomenų tikslumas ir teisingumas

Jūs įsipareigojate, kad Turėtojui pateikti duomenys yra teisingi, išsamūs, tikslūs ir atnaujinti, taip pat tinkamai juos atnaujinti.

Como Usuario del Sitio Web yra atsakingas de la veracidad ir pataisymai de los datos remitidos al Sitio Web exonerando al Titular de cualquier Respabilidad al respecto.

Priėmimas ir sutikimas

„Como Usuario del Sitio“ žiniatinklio svetainė skelbia, kad reikia informuoti asmeninius asmeninius duomenis, kad būtų galima apsaugoti asmeninius asmenis, pripažinti, kad jie yra įvardijami ir patvirtinami.

Norėdami susisiekti su savininku, užsiprenumeruoti naujienlaiškį ar komentuoti šioje svetainėje, turite sutikti su šia privatumo politika.

Privatumo politikos pakeitimai

Savininkas pasilieka teisę keisti šią privatumo politiką, kad ji būtų pritaikyta naujiems įstatymams ar teismų praktikai, taip pat pramonės praktikai.

Ši politika galios tol, kol jos tinkamai nepaskelbs kiti tinkamai paskelbti.